Als try-out wordt er op onze hoofdlocatie een borstvoedingsavond gehouden. Deze voorlichtingsavond wordt verzorgd door een lactatiekundige (borstvoedingsexpert) van kraamzorginstantie Careyn. Deze cursus wordt nu nog alleen verder weg georganiseerd, maar nu dus ook vlakbij huis voor onze zwangeren. Wij zijn erg benieuwd of het aanslaat en wat jullie hiervan vinden!

 

 

Informatieavond Borstvoeding

De Informatieavond Borstvoeding is bedoeld ter voorbereiding op het geven van borstvoeding. Door een goede voorbereiding geef je jezelf en je baby de beste kans op een goede start.De informatieavond vindt plaats op de praktijk zelf: Hoflaan 4 in ‘s-Gravenzande en wordt verzorgd door een lactatiekundige van Careyn Kraamzorg. Deze cursus is een bestaande cursus, maar zal voor het eerst bij ons gehouden worden. Heel handig lekker dichtbij huis en leuk, want de meeste borstvoedingscursussen zijn vaak verder weg! (Je hoeft niet perse bij Careyn je kraamzorg te hebben geregeld, aanmelden voor de cursus mag altijd)

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • Waarom borstvoeding?
  • Informatie over anatomie en de aanmaak van moedermelk
  • Praktische tips om goed van start te gaan

Cursusdata 2014:

  • donderdagavond 15 mei (19:30-21:30uur) –> nog plekken vrij!
  • donderdagavond 12 juni (19:30-21:30uur) –> nog plekken vrij!

Kosten zijn €20,- per aanmelding (voor 1 aanmelding mag je met max. 2 personen komen). Een aantal zorgverzekeraars vergoedt deze prenatale voorlichting.

Aanmelden?

Dit kan via de website (aanmeldformulier 1e zwangerschap en geef in de ‘opmerking balk’ aan dat het om een aanmelding gaat, welke datum en of je iemand mee neemt.) Of bel op het telefonisch spreekuur naar 0174-419037. Natuurlijk kan je je ook gewoon tijdens je controle opgeven.

Nog geen reacties.

Reageer hieronder