In de periode dat onze vaste collega Janne Marie met zwangerschapsverlof is, zal zij vervangen worden door verloskundige Eline. Zij komt de spreekuren, echo’s en diensten van Janne Marie waarnemen in de periode agustus 2014 t/m januari 2015.

 

Mijn naam is Eline Faber – van der Stap. Ik ben verloskundige en kom in de periode van augustus 2014 tot en met januari 2015 Janne Marie Vis vervangen in verband met haar zwangerschapsverlof. U kunt mij tegenkomen op het spreekuur, bij echo’s, de bevalling en bij kraamvisites.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Rotterdam en eind 2013 heb ik de echo-opleiding afgerond. Ik ben in Rotterdam blijven wonen en heb na mijn afstuderen besloten dat ik graag een aantal jaar wilde gaan waarnemen. Dit betekent dat ik van praktijk naar praktijk ga en verloskundigen voor een bepaalde periode vervang, bijvoorbeeld met vakantie of zwangerschapsverlof. Zodoende ben ik bij verloskundigenpraktijk De Vaart terechtgekomen.

Tot nu toe heb ik met name in de regio Rotterdam gewerkt, een heel ander gebied dan het Westland. Omdat ik graag eens wat anders wilde dan alleen ‘de grote stad’ heb ik heel veel zin om in deze praktijk aan het werk te gaan. Ik hoop daarom ook snel met u kennis te kunnen maken! Tot ziens in de praktijk!

Nog geen reacties.

Reageer hieronder