Mijn naam is Yvette Zwinkels. Ik ben verloskundige en kom in de maanden december, januari en mei tijdelijk werken bij Verloskundigenpraktijk ‘de Vaart’. Ik werk onder andere een stukje als Sabine op vakantie is, een deel voor het zw.schapsverlof van Janne Marie en in de meivakantie. U kunt mij tegenkomen op het spreekuur, bij de bevalling en tijdens kraamvisites.

In juli 2013 ben ik afgestudeerd en beëdigd als verloskundige in Rotterdam. Hierna ben ik gestart als waarnemend verloskundige in verloskundigenpraktijk in ‘t Wateringse. Hier werk ik ondertussen 1.5 jaar met veel plezier. Ik ben bekend met het werken in deze regio en kijk uit naar de tijdelijke periode in verloskundigenpraktijk De Vaart!

Het begeleiden van de zwangere en haar partner in een bijzondere periode in hun leven maakt het vak als verloskundige voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het daarbij belangrijk dat je als zwangere met trots kunt terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis. Ik hoop jullie een prettige begeleiding te kunnen geven en wens jullie een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe.

 

Yvette Zwinkels

Nog geen reacties.

Reageer hieronder