Mijn naam is Yvette Zwinkels. Ik ben verloskundige en echoscopiste kom vanaf half december 2016 t/m juli 2017 tijdelijk werken bij Verloskundigenpraktijk ‘de Vaart’. Ik ga de echodagen van Nienke overnemen, omdat zij momenteel zwanger is en eind februari haar 4e kindje verwacht. In principe zullen jullie mij dus niet tegenkomen bij de bevalling tenzij het echt noodzakelijk is, maar dan zal dit vooraf bekend worden gemaakt.

In juli 2013 ben ik afgestudeerd en beëdigd als verloskundige in Rotterdam. Hierna ben ik gestart als waarnemend verloskundige in verloskundigenpraktijk in ‘t Wateringse. Hier werk ik ondertussen 2.5 jaar met veel plezier. Ik ben bekend met het werken in deze regio en kijk uit naar de tijdelijke periode in verloskundigenpraktijk De Vaart!

Het begeleiden van de zwangere en haar partner in een bijzondere periode in hun leven maakt het vak als verloskundige voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het daarbij belangrijk dat je als zwangere met trots kunt terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis. Ik hoop jullie een prettige begeleiding te kunnen geven en wens jullie een fijne zwangerschap, bevalling en kraamperiode toe.

 

Yvette Zwinkels

Nog geen reacties.

Reageer hieronder