Omdat onze Janne Marie de praktijk in januari 2016 zal gaan verlaten hebben wij vervanging gezocht. Vanaf oktober/november 2015 zal er een vervangende collega zo nu en dan al wat uren voor haar gaan opvangen.

Frouke Nijhof, 33 jaar, is verloskundige en is de afgelopen vijf jaar voornamelijk in Den Haag werkzaam geweest. Sinds kort woont zij in Monster en vond het fijn om wat dichter bij huis werkzaam te zijn en we hadden een leuke klik met elkaar.

Wij snappen dat het voor jou als zwangere even wennen is een nieuw gezicht in de praktijk. We hopen dat er een mooie vertrouwensband kan gaan ontstaan in jullie zwangerschap en/of tijdens de bevalling en kraamperiode.

Wij wensen iedereen een goede zwangerschap en bevalling toe.

 

Hartelijke groeten

van Arianne, Nienke, Sabine & Yvonne

 

Nog geen reacties.

Reageer hieronder