YES! GROOT FEEST IN DE PRAKTIJK!

Ein-de-lijk kunnen we al onze lieve meelevende cliënten, oud-cliënten, collega’s en andere belangstellenden vertellen dat onze collega Sabine op 5 juli 2016 bevallen is van een prachtige zoon! Om 11.55 kon Sabine Tobi dan eindelijk in haar armen sluiten en mocht Tobi voor het eerst kennis maken met de wijde wereld.

Hier een kort berichtje van de trotse mama Sabine:
“Hallo allemaal!
Na lang wachten is de bevalling dan toch spontaan op gang gekomen! Ik begon met gebroken vliezen en daarna duurde het 36 uur voor de weeën op goed op gang kwamen. Het was allemaal heel heftig qua snelheid en ik heb het mooie natuurgeweld nu zelf mogen ervaren! We hebben een prachtige zoon gekregen en hij doet het goed. Zelf nog even herstellen van alle kleerscheuren 😉 maar ook dat komt goed. Onze collega Yvonne was er bij en ik heb heel veel steun aan haar gehad. Ik wens alle zwangeren die nog moeten bevallen veel succes en vooral een mooie bevalling toe, het is het echt waard 🙂 !
Groetjes van Sabine”

Wij zijn super trots op onze collega Sabine, haar man en kleine Tobi en hopen dat ze heerlijk mag genieten in haar kraamperiode en verlof!

Nog geen reacties.

Reageer hieronder