Neem een kijkje binnen

Wachtkamer_klein

We werken op afspraak, dus vinden we het fijn als je op tijd in de wachtruimte plaatsneemt. Je wordt vanzelf door een van de verloskundigen opgehaald. Soms lopen we zelf iets uit door onvoorziene omstandigheden, we hopen hierbij op je begrip. Folders, flyers waarvan er meerdere zijn kun je gerust mee nemen om thuis nog eens te bekijken!

 

Bord_klein

Op het prikbord hangen we alle geboortekaartjes van de pasgeboren baby’s op. Dit vinden we erg gezellig staan! Weet jij al welke naam het wordt?

 

Spreekkamer2_klein

In het begin kom je om de vier weken op controle en tegen de uitgerekende datum aan wekelijks. We streven naar een fijne, professionele en veilige omgeving. Ook voor de kinderen is er een speelhoekje. Wij vinden het absoluut geen last als je je kind mee neemt. Het is juist goed om het kind bij de zwangerschap te betrekken. Kom je voor de eerste controle? dan is 45min. soms net te lang voor de hele kleintjes.

 

Spreekkamer1_klein

Vanaf circa 12 weken zwangerschap kunnen we de harttonen van de baby laten horen met onze doptone. Dit is vaak bij de tweede controle afspraak het geval. Het is dan leuk als je partner mee komt! In het verloop van de zwangerschap vervolgen we op de hand de groei, ligging en indaling van de baby.


Echokamer_klein

De echokamer wordt vaak donker gemaakt. Soms gebruiken we de echokamer ook als een spreekuurkamer. Het kan dan voorkomen dat je in de echokamer wordt gezien, maar geen echo krijgt. Kom je wél voor een echo tussen de 8 en 14 weken? Kom dan met een volle blaas en drink een halfuur van te voren een flink glas water. Een volle blaas geeft beter zicht op de baby waardoor een inwendige echo soms niet nodig is.