Voor de partners

Als je vader wordt komen er ook op jou veel dingen af. Samen ga je een bijzondere periode in. Toch blijf je als man en vrouw anders en zul je niet hetzelfde reageren in bepaalde situaties, ook de verwerking gaat vaak anders. Blijf jezelf, maar probeer ook mee te gaan met je zwangere vrouw/vriendin. Er zijn twee handige websites voor aanstaande vaders/moeders gemaakt in Nederland. Als je nieuwsgierig bent neem dan een kijkje!

 

www.papaworden.nl

www.praktijkvader.nl

 

Leuke en nuttige boeken voor aanstaande vaders:

vaderworden-135x195De komst van een baby is een hele gebeurtenis. Maar of dit een reden is om de (vermoedelijke) vader te behandelen alsof hij met het hele gebeuren niets te maken heeft? Alsof hij geen behoefte aan begrip en voorbereiding heeft? Nee toch? Vandaar dit enige echte complete zwangerschapsboek voor de toekomstige vader: met daarin de harde feiten, advies van man tot man en een heleboel informatie die in geen enkel ander zwangerschapsboek terug te vinden is, zoals: waarom je je vrouw niet meer ‘lekker kippetje’ mag noemen, wat te doen als je aan het supermansyndroom lijdt,… Van maand tot maand worden de ontwikkelingen van de zwangerschap op de voet gevolgd. Met alle wetenschappelijke informatie en nuttige tips die voor die maand belangrijk zijn.

 

zwmannen-135x195

Als je vriendin zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In het Zwangerschapsboek voor Mannen word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde.