Waarneming

In periodes van vakantie, ziekte of verlof maken wij gebruik van een waarnemend verloskundige. Dit is een verloskundige die tijdelijk alle taken van een verloskundige overneemt. Dit kan zo zijn i.v.m. ziekte van een van de verloskundigen, door een zwangerschapsverlof of als een van de verloskundigen vertrekt. Zij is een gediplomeerd verloskundige en wisselt van praktijk.

(Het vaste team bestaat uit: Arianne, Nienke, Sabine & Yvonne)

Jessica van der Kruk, is verloskundige en echoscopiste. Jessica komt oorspronkelijk uit Maasdijk en woont in Honselersdijk. Zij werkt vanaf april 2016 bij onze praktijk tot onbepaalde tijd.  Je kunt haar zowel op het spreekuur als in de buitendienst tegenkomen.

 

Pascale Kuiters, is verloskundige. Zij zal de uren van Yvonne overnemen in de periode vanaf december 2018. Yvonne is namelijk zwanger van haar eerste kindje en is in die periode met verlof. Je kunt Pascale tegenkomen tijdens het spreekuur en in de buitendienst.

 

Wij snappen dat het voor jou als zwangere even wennen is een nieuw gezicht in de praktijk. We hopen dat er een mooie vertrouwensband kan gaan ontstaan in jullie zwangerschap en/of tijdens de bevalling en kraamperiode.

Wij wensen iedereen een goede zwangerschap en bevalling toe.

 

Hartelijke groeten

van Arianne, Nienke, Sabine & Yvonne