Moeders voor Moeders

 

mvm-516x400
Moeders voor moeders wil de kinderwens
van stellen met vruchtbaarheidsproblemen vervullen

 

Moeders voor Moeders (MvM) zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Op deze manier kunnen stellen met een onvervulde kinderwens soms toch nog zwanger worden, hoe mooi is dat?!

De urine spoel je normaal gewoon door je toilet, dit is dus best zonde als je weet dat jouw urine eigenlijk heel kostbaar is. Als je mee doet aan Moeders voor Moeders vang je je urine op in een speciale pot. Je kunt de hele dag door je urine hierin opsparen, maar je kunt er ook voor kiezen om het bijvoorbeeld alleen ‘s nachts te doen. Net wat jij handig vindt. De potten worden bij je thuis opgehaald (de bestelbus is niet herkenbaar als een MvM bus, dus je buren hoeven dit dus niet te weten te komen), je hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Je kunt je aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent t/m de 11e zwangerschapsweek via deze link. In deze begin periode van je zwangerschap bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon, dus meld je snel aan en help andere stellen met een kinderwens!

 

Bekijk ook eens onderstaande filmpje met uitleg.