Nienke v. Staveren-Kroeger Verloskundige

Welkom op onze website !

In dit stukje wil ik mij graag even voorstellen: Mijn naam is Nienke van Staveren-Kroeger. Samen met mijn man woon ik in ‘s-Gravenzande en ben ik naast verloskundige ook moeder van vier dochters.

Tijdens mijn studie heb ik in veel verschillende praktijken en plaatsen stage gelopen, van Noord-Holland tot in Zeeland. Na een leuke eindejaars stage in ‘s-Gravenzande / Hoek van Holland studeerde ik in 2002 af. Vervolgens heb ik even waargenomen en in februari 2003 kon ik in deze praktijk volwaardig aan de slag. Een korte periode bleef Zeeland, geboren en getogen, aan mij trekken, maar de gezelligheid van de praktijk en prettige populatie hebben er voor gezorgd dat wij ons hier snel op onze plek voelden. Sinds 2012 maak ik ook echo’s wat ik een leuke aanvulling vind op mijn vak.

Ik vind het mooi om jullie te mogen begeleiden tijdens een bijzondere periode uit jullie leven, de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Hier neem ik graag de tijd voor en voel mij bevoorrecht deel uit te kunnen maken van deze vaak mooie tijd. Maar ook het persoonlijk bijstaan tijdens de minder makkelijke momenten, vind ik heel belangrijk als verloskundige.

Zo fijn aan deze praktijk is dat voor die begeleiding alle gelegenheid is. Het is een tamelijk rustige praktijk, waarin de persoonlijke benadering veel aandacht krijgt. Daardoor kunnen wij ook een goede risico-inschatting maken. Een heel belangrijk onderdeel van ons beroep als 1e-lijns verloskundige.

Nu weten jullie wat over mij. Ik kijk er naar uit jullie ook te leren kennen.

Hopelijk tot spoedig tijdens het spreekuur, de echo, de visites of misschien zelfs de bevalling.

 

 

nienkemarijn1