Sabine Alamili-de Ridder Verloskundige

Even voorstellen: Mijn naam is Sabine Alamili-deRidder. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, voor mij is het Westland een leuke verandering qua woon en werkgebied. Na mijn afstuderen begin 2011 ben ik aan de slag gegaan als waarnemend verloskundige bij verloskundigenpraktijk “de Vaart”. Direct na mijn sollicitatie dacht ik: wat is dit een gezellig team! Sinds januari 2013 werk ik vast bij deze praktijk en ik ben om die reden ook verhuisd van Den Haag naar ‘s-Gravenzande om op die manier snel bij de cliënten te kunnen zijn in elke situatie die zich voordoet.

De kleinschaligheid van deze praktijk zorgt ervoor dat alle zwangeren de aandacht en zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben, dit vind ik mooi. We werken echt als een team en zijn hierdoor vaak van alle mensen op de hoogte. Ik vind het fijn om tijdens het spreekuur rustig met u te kunnen zitten zodat u zich echt gehoord voelt. Tijdens de bevalling neem ik graag de tijd voor jullie zodat we ook dan als een team met z’n drieën dit proces kunnen doorlopen.

Sinds juli 2016 ben ik zelf moeder geworden van een jongentje. Ik heb het heel bijzonder gevonden om alles nu ‘ vanaf de andere kant’ te mogen mee maken. Bepaalde dingen neem ik zeker mee in mijn werk als verloskundige en dat vind ik een mooie aanvulling op mijn werk. Ik heb nu nog meer bewondering voor alle moeders om ons heen!

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten tijdens het spreekuur, tot ziens!

 

 

sab rr